Om Aqila

Aqila er en jack russell terrier født 2011. Hun trenger nytt hjem pga endring i arbeidssted og familiesituasjon, da hun blir altfor mye alene.

Kan bo med barn: nei, Aqila blir usikker rundt barn.

Kan bo med hund: Aqila er selektiv på hvilke hunder hun ønsker å omgås. Noen få går det bra med, men med andre reagerer hun negativt. Dette henger sammen med at hun ble kraftig bitt for et par år siden.

Kan bo med katt: nei, reagerer på katt.

Beskrivelse: Eier beskriver Aqila som glad, positiv, aktiv og kosete. Hun elsker turer i skogen, og hente pinner i vannet. Aqila er veldig oppmerksomhetssyk og beskrives som veldig hengiven. Hun har stor personlighet. Viser klart hva hun vil. Hun er stort sett lydig – med unntak om det er noe veldig spennende som å løpe etter katt/hund/fugl. Hun kan signaler som sitt, legge seg, bli, på plass – og noen triks som sitte kanin, danse, rull rundt, spille død. Hun elsker å trene og få godbiter!

Aqila vil gjerne være med på alt, men blir stresset når det skjer mye rundt henne, så hun trives best i roligere omgivelser – med «flokken» sin. Bjeffer om det ringer på når noen er hjemme – stille om hun er alene hjemme. Kan bjeffe på folk utenfor, og på andre hunder – dette varierer. Aqila er vant til å være alene hjemme en arbeidsdag.

Aqila kan bli stresset av mye trafikk og ønsker å bo i litt roligere omgivelser enn midt i byen. Hun syns støvsugeren er veldig skummel – og vaskemoppen.

Aqila søker noen trygge rolige voksne som kan gi henne oppmerksomhet, kos, turer og har tid.

Fremstår som frisk – fulgt opp av veterinær og forsikret.

Befinner seg i Moss.

Kontakt: omplassering@fod.no og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby Aqila.