Om Barney

Barney er en tollerblanding født 2018

Beskrivelse: Barney er en ung og aktiv gutt som trenger mye mental og fysisk aktivitet. Han trives best i et stabilt og rolig miljø med hundevandte mennesker.

Barney har en lav stressterskel og har lett for å bli overstimulert i de fleste situasjoner. Han behøver derfor noen som kan fostå dette og vet hvordan man balanserer for lite og for mye stimuli slik at ting ikke blir for mye for Barney. Barney trenger også en rutine i hverdagen sin. Han er ekstremt lærevillig og motiveres av mat, men ny eier må klare å se når han begynner å bli overstimulert.

Ute på tur kan Barney være veldig sterk til tider, og kan veldig lett bli distrahert og overveldet. Han vil helst gå tur i rolige omgivelser til å begynne med, hvor det ikke er for mange ting som foregår rundt han. Han har trent litt hverdagslydighet, gå fint i bånd og møtetrening, men noe av det viktigste for han er ro-trening. Han har også gjort noe nosework for å motarbeide stress. Potensielle nye eiere må være klar over at han fremdeles har en lang vei å gå med treningen sin. Perfekt hund for noen som vil ha et prosjekt.

Vi søker: Et hundevandt, voksent hjem med folk som har lyst på en hund å jobbe med. Barney vil trenge mer enn bare et par turer om dagen. Helst bør det være noen som er hjemme mesteparten av dagen, spesiellt til å starte med da utfordringene til Barney krever ganske mye tid og tålmodighet.

Han har tidligere vært i fosterhjem hvor han gjorde fremskritt og vi er positive til at han vil bli en utmerket og morsom hund å jobbe med i det rette hjemmet. Om det er en god match har han også potensialet for å bo med en annen hund, men ikke katt.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.