Om Barney

Barney er en tollerblanding født 2016

Beskrivelse: Barney er en ung og aktiv gutt som trenger mye mental og fysisk aktivitet. Han trives best i et stabilt og rolig miljø med hundevandte mennesker.

Barney har en lav stressterskel og har lett for å bli overstimulert. Han behøver derfor noen som vet hvordan man balanserer for lite og for mye stimuli slik at ting ikke blir for mye for Barney, han trenger også en rutine i hverdagen sin.

Barney bor for tiden i et fosterhjem hvor han har gjort store fremskritt. Fosterhjem har jobbet mye med både fysisk og mental trening som har hjulpet Barney å finne roen. På tur kan han være sterk til tider, går mye bedre i rolige omgivelser. Potensielle nye eiere må være klar over at han fremdeles har en lang vei å gå med treningen sin. Han er ekstremt lærevillig og motiveres av mat, perfekt hund for noen som liker å trene hund.

Vi søker: En enebolig i rolige omgivelser med hundevandte mennesker. Barney vil trenge mer enn bare et par turer om dagen. Helst noen som er hjemme mye av dagen da Barney trenger gradvis alene hjemme trening. Vi er positive til at han vil bli en utmerket og morsom hund å jobbe med i det rette hjemmet. Om det er en god match har han også potensialet for å bo med en annen hund, men ikke katt.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.