Oppdatering Bella januar 2019:

Bella står nå i fosterhjem, da vi ser at hun har en del utfordringer og trenger rehabilitering før vi ser etter nytt hjem. I første omgang vil hun derfor være utilgjengelig for adopsjon frem til mars. Dersom interesse for Bella ta likevel kontakt, da hun vil trenge god tid på å bli kjent med sitt nye for alltid hjem.

Om Bella:

Blanding av husky-malamute og mest sannsynlig schæfer. Sterilisert tispe født i 2014.

Kan bo med barn: Oppvokst med barn i hus, men trenger nå å komme til et rolig hjem uten barn.

Kan bo med hund: Hun kan bo med en annen rolig og trygg hannhund om kjemien dem imellom stemmer. Bella kan være litt voldsomt i lek med andre hunder og utagerer på enkelte – særlig mindre hunder med mye pels.

Kan bo med katt:  Bella er oppvokst med katt, men også med de er hun litt voldsom, så fortrinnsvis et hjem uten katt.

Personlighet: Bella er en sjarmerende koseklump som elsker turer i skog og mark. Hun blir gjerne med på biltur – og elsker å bade. Hun trenger både fysisk og mental stimuli for å trives, tar nye ting fort og jobber gjerne for en godbit! Da Bella har hatt noen vonde opplevelser i livet så kan hun vise usikkerhet i visse situasjoner. Hun trenger derfor å komme til et rolig og stabilt hjem som har forståelse for at hun trenger litt tid på seg til å falle til ro. For den rette er hun verdens beste venn og turkamerat, som slapper godt av hjemme og gir mye nærhet og kos.

Vi søker:

Bella trenger å komme til en voksen, rolig enslig/par uten barn. Bella trenger et rolig hjemmemiljø hos aktive mennesker som ønsker en hund de kan ta med på lange turer og gi masse kos og kjærlighet. Hun søker en eier som har en rolig og trygg energi – som på en mild måte kan guide henne gjennom situasjoner hun er utrygg på. Bella er vant til å klare å være litt alene hjemme, men trenger noen som har anledning til å ta dette gradvis. Bella kan ikke bo i byen eller i sentrum, men trenger et hjem i landlige omgivelser hvor hun slipper støy og ustabilitet, samt daglige trange passeringssituasjoner med andre hunder. Når det er tordenvær må hun passes ekstra godt på, for torden syns Bella er veldig skummelt.

Kan du gi et godt hjem til Bella, som stemmer overens med beskrivelsen over? Ta kontakt på omplassering@fod.no og fortell litt om deg selv!