Om Bentley

Bentley er en chihuahua mix, mulig schipperke (ca 7-8 kg) født 2012.

Kan bo med barn: Bentley ønsker seg et hjem uten barn, må i tilfelle være godt hundevante tenåringsbarn.

Kan bo med hund: vant til små og store hunder. Går veldig bra med tisper, andre hannhunder hvis kjemien stemmer.

Kan bo med katt: uvisst.

Beskrivelse: Bentley er en liten sjarmør. Han er snill, energisk og boblende glad. Han syns at det tryggeste er å bjeffe på alle mennesker når han ser dem, men det går veldig fort over og da digger han de fleste!

Bentley elsker å gå tur i skog og mark.  Han er vant til å være noen timer alene. Han liker godt å være med på kjøretur.

Han er helsesjekket og vaksinert.

Vi søker: Bentley ønsker seg et hjem hos hundevante som kan tilpasse og gjøre han gradvis trygg. Bentley har et godt språk, men reagerer om han føler seg presset. Han er en liten hund med en stoor personlighet – blir han sur viser han det tydelig og kommer ikke over det med en gang. Du må derfor ikke ta det personlig om dere har noen opp- og nedturer, i hvert fall i starten. Det er viktig at Bentley kommer til noen som er milde og oppmuntrende og gir han tid til å finne ut av situasjoner han føler er vanskelig. Bentley vil nok trives best hos rolige voksne. Han ønsker seg et hjem utenfor bykjernen. Du må være klar for å ha en rolig periode uten besøk så han får bli ordentlig trygg i nytt hjem.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.