Om Beorn

Beorn er en schæfer født 2011 som trenger nytt hjem pga eiers helsetilstand.

Kan bo med barn: Beorn har sjeldent hatt kontakt med barn, men vist trivsel med barn i de få anledningene han har opplevd.

Kan bo med hund: har bodd med annen hund, men dette er eneste hunden han har vært sosialisert med. Han viser aggressivitet og gjør utfall mot ukjente hunder han har møtt på tur og ønsker seg nå et hjem som eneste hunden.

Kan bo med katt: nei, reagerer på katt.

Beskrivelse: Eier beskriver Beorn som en voksen, rolig og veldig vakker hund.  Han spiser godt og sover godt. Beorn er veldig kosete med de han kjenner. Han er leken og viser stor glede over å få oppmerksomhet. Dessverre har han fått lite lek og stimuli de siste årene pga eiers helsetilstand.  Han er flink til å gå pent i bånd og kan signaler som sitt, ligg, vent ol.

Beorn er lite sosialisert. Han elsker alt av mennesker, men ikke fremmede hunder. Han reagerer på passerende traktorer, men har ellers ingen andre gjenstander han reagerer negativt på. Heller ikke redd for fyrverkeri.

Beorn er oppvokst i enebolig. Han er vant til å ligge i møbler. Varsler på dørklokke. Beorn er vant til å være alene en arbeidsdag og blir gjerne med på biltur. Ved ferier er han vant til kennelopphold.

Beorn har eksem (behandles med fucidin). Han får lett ørebetennelse i regnvær eller ved bading. Han har litt sensitiv mage og kaster opp dersom han får mye «menneskemat». Fremstår eller som frisk – vaksinert og forsikret.

Befinner seg i Askim.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.