Om Buster

Buster er en border collie født 2015.

Kan bo med barn: Buster ønsker seg et hjem uten barn.

Kan bo med hund: har ikke tidligere bodd med annen hund, og vi tror Buster vil trives best som eneste hunden.

Kan bo med katt: nei, jager katt.

Beskrivelse: Buster er en gladgutt som er full av energi  og han trenger derfor å bruke både hode og kropp hver dag. Han har vært vår beste elev i søksarbeid og storkoser seg med å få brukt nesa og hodet. Vi tror drømmehjemmet til Buster er hos hundevante mennesker som liker å trene hund og gjerne har litt erfaring fra før. Vi tror Buster vil trives svært godt med alle mulig søksoppgaver som blodspor, nosework, soppsøk etc. Positiv lydighetstrening som klikkertrening og rallylydighet er også oppgaver som vil passe Buster godt. Han er litt usikker rundt andre hunder, og blir stresset i passeringssituasjoner, så dette er noe som må jobbes med.

Buster er ellers veldig kosete og elsker oppmerksomhet. Han er nå i fosterhjem og utvikler seg i riktig retning der. Han slår seg fort til ro og er rolig inne. Han bruker imidlertid litt tid før han blir trygg på nye mennesker, og interesserte må belage seg på å bruke tid på å bli gradvis kjent med han. Han gjeter på biler og kan bli usikker på lyder som for eksempel fra kjøkkenmaskiner. Selv om han gjeter biler ute er han glad i å være med på biltur, og slår seg til ro i bilen. Han er vant til å være alene noen timer på dagtid.

Buster er ved god helse.

Vi søker: Buster ønsker seg et landlig hjem hos voksne mennesker som har lyst å legge inn mye tid i oppfølging og trening. For rette personer vil Buster være en hund som gir utrolig mye tilbake. Han er svært lærevillig og vi ser et stort potensialet i Buster.

Kontakt: omplassering@fod.no og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby Buster.