Fergus er en aussi født i 2008. Han er en av langtidsbeboerne våre. Fergus har dessverre hatt en del negative opplevelser i livet, og det har derfor ikke vært så lett å finne rett hjem til han.

Fergus er en fantastisk flott hund som er veldig glad i å gå tur. Vi ser for oss at drømmehjemmet til Fergus er i rolige og landlige strøk, hvor han har god plass både ute og inne. Familien hans bør bestå av en eller to voksne mennesker som har et ekstra stort hjerte for dyr som ikke alltid har hatt det så godt. Han vil nok trives best hvis han er eneste firbente i familien.

Fergus kom til gården med store skader på tennene og han har derfor måttet trekke mange tenner. Han er veldig redd for fyrverkeri, tordenvær og lignende. Nyttårsaften er derfor en veldig lite hyggelig dag for han, og hans favorittaktivitet denne dagen er bilkjøring. Våre ansatte har derfor feiret nyttårsaften i en bil med Fergus flere ganger. Fergus er veldig glad i kos og oppmerksomhet, men på grunn av traumene han har blitt utsatt for kan han reagere negativt på nærhet i visse situasjoner. Han trenger tid på å bli kjent med og trygg på nye mennesker. Interesserte i Fergus må derfor belage seg på å bruke tid med å bli gradvis kjent med han på FOD gården.

Vi ønsker av hele vårt hjerte at Fergus skal finne drømmehjemmet sitt. Tror du det kan være hos deg? Send oss en mail på omplassering@fod.no og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby Fergus.