Frost og Leo er to flotte huskymixer på to år som søker nytt hjem sammen. Hver for seg sliter begge hundene veldig med separasjonsangst. Den siste tiden har Frost og Leo befunnet seg i fosterhjem sammen. Disse to bestevennene har veldig mye selskap i hverandre, og så lenge de får bo sammen takler de å være noe alene hjemme. Det er nok allikevel en stor fordel om ny eier har mulighet til å være mye hjemme sammen med dem, og ha en fleksibel arbeidshverdag.

Fosterhjemmet beskriver Frost og Leo som superblide og omgjengelige hunder. De er glade i både mennesker og andre hunder. Dette er aktive gutter som elsker turer i skog og mark. De har vært med på turer med både kick-bike og ski, og de stortrives i denne rollen.

Innendørs er Frost og Leo to kosegriser som er svært rolige når de får være sammen med menneskene sine. Ny eier må bruke tid på tilvenning slik at de føler seg trygge før de skal være alene hjemme.

Kan du tilby et trygt og aktivt hjem for Frost og Leo? Ta kontakt med oss på mail fod@fod.no så avtaler vi tid for en godkjenningssamtale.