Om Gunnar

Gunnar er en blanding av ambull og presa canario født 2011 (kastrert).

Beskrivelse: Gunnar er «født i feil kropp» og er egentlig en selskapshund. Større kosegris har vi sjeldent vært borti. Det Gunnar liker aller best er å kose nesten døgnet rundt – helst i armkrok, sofa eller seng. Han viser stor tillit og er kjærlig med alle mennesker, veldig flink med barn.

Gunnar blir gladelig med på tur, men er ikke den mest kravstore hva gjelder fysisk aktivitet. Med Gunnar kommer man langt med litt småturer og hage.

Gunnar ser stor og tøff ut, men er en sart sjel. Hos veterinær er han flink, men skal helst gjemme hodet og søker trøst hos sin tillitsperson.

Han har litt plager med kroppen sin og trenger et hjem som tilbyr moderat fysisk aktivitet. Hos FOD har han blitt fulgt opp av kiropraktor jevnlig og setter nok pris på å få fortsette med dette i nytt hjem. Gunnar er kontaktsøkende og veldig glad i oppmerksomhet.

Vi søker etter et kjærlig hjem der han får være mest mulig sammen med mennesket sitt. Gunnar er ikke omgjengelig med større hunder og kan gjøre utfall i passeringer. Ny eier må derfor ha en viss styrke. Gunnar er imidlertid stort sett veldig omgjengelig med mindre tisper.

Kan du tilby Gunnar et godt hjem?

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.