Om Jesper

Jesper er blanding av retriever og setter født 2011.

Beskrivelse: Jesper er en omgjengelig og glad gutt. Han vil helst ligge oppå deg i sofaen og er umettelig på kos. Han elsker å lære og lærer fort. Han er leken og sier ikke nei takk om eier foreslår lek og herjing.

Jesper er også en veldig følsom gutt. Han har opplevd en del krangling i tidligere hjem og er var på eiers følelser. Han har vært forsøkt omplassert en gang tidligere og blitt jobbet mye med. Han har utviklet seg i riktig retning siste året, men det er fortsatt en god vei igjen. Det er viktig at han kommer til stabile og trygge eiere.

Jesper har aldri reagert negativt mot menneske, men kan bli fort stresset. Han kan reagere på forbipasserende i bevegelse og han kan stille seg opp å bjeffe mot eier om noe er unormalt – hvis eier er nedfor eller gjør noe som ikke er helt normalen som for eksempel å ta seg en dans.

Holdes faste rutiner og alt er etter normalen så er Jesper verdens beste gutt. Han er vant til å være hjemme en arbeidsdag, men da med annen hund (dette går bra foruten perioder der det er løpetid i nabolaget). Han liker godt å være med på biltur – og han kan normal hverdagslydighet. Jesper har aldri bodd med barn, men vært tålmodig og rolig i de situasjoner barn har vært på besøk. Han er omgjengelig med andre hunder.

Fremstår som frisk – fulgt opp av veterinær og forsikret.

Befinner seg i Fetsund.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.