Joe er en av langtidsbeboerne våre på Fod-gården. Han har nå fylt seks år, og har vært hos oss de siste fem årene på grunn av sterk separasjonsangst. I 2010 tok vi hånd om flere valper som kom fra samme kull som Joe. Joe kom først på gården åtte måneder senere og da var han dessverre understimulert og hadde gått glipp av en del nødvendig sosialisering med andre hunder. Joe var en utfordrende hund å gå tur med, men vi oppdaget fort at han var veldig intelligent og arbeidsvillig. Vi har derfor brukt mye tid på å trene med Joe. Han kan svært mange triks og er i tillegg en god sporhund. Etter hvert som Joe har blitt voksen har han falt mer til ro og blitt en  mye enklere kar å ha med å gjøre.

I årene Joe har bodd på FOD så har våre faste medarbeidere brukt mye ressurser på Joe. Han har vært med på hjemmebesøk og hytte- og byturer, og han er vant til å være med på kollektivtransport. De siste to årene har Joe tilbragt mye tid hjemme hos en fosterfamilie. De rapporterer om en hund som oppfører seg veldig bra, som liker å sove lenge, og som er veldig værsyk. Denne familien har også et lite barn som Joe er gode venner med. Det at Joe har så sterk separasjonsangst gjør at han ikke kan bo her permanent. Han må derfor bo hos noen som har mulighet til å være sammen med han hele tiden.

Joe er en hund som trenger å få brukt både hode og kropp hver dag. Han er blanding av malinois og schæfer, og dette er to aktive raser. Joe er en sterk hund med et stort jaktinnstinkt og kan ikke bo sammen med katter eller andre mindre dyr. Han trenger også en sterk og svært hundevant eier.  Joe er en veldig snill hund som bidrar med mye underholdning i hverdagen, som setter enormt stor pris på folkene sine og som gir mye av seg selv.

Kan du tilby et godt hjem for Joe? Send oss en mail på fod@fod.no med litt informasjon om deg selv.