Om Larsen

Larsen er en jack russell terrier født 2010 (kastrert).

Kan bo med barn: Larsen er skeptisk til barn, og omplasseres ikke til barnefamilier.

Kan bo med hund: vil nok helst være enebarn, men om kjemien stemmer kan han nok bo med en annen tispe.

Kan bo med katt: nei, jager katt.

Beskrivelse: Larsen beskrives som en glad hund med mye personlighet. Han er våken, viljesterk, sosial og nysgjerrig. Larsen vil aller helst være med der det skjer, og er glad i å være med menneskene sine. Han vil gjerne ligge inntil deg og glad i å kose. Han kan imidlertid passe litt på kurven sin, så her vil han helst ikke ha så mye kos eller oppmerksomhet. Han kan ha noe ressursforsvar på mat og gjenstander. Glad i besøk og oppmerksomhet. Han kan klynke litt når det ringer på, men bjeffer ikke. Jager skygger.

Larsen er litt skeptisk til andre hunder, men større tisper går det stort sett fint med. Det kan også gå fint med mindre tisper, men her trenger han litt lenger tid til å bli kjent. Han bjeffer mot, og ønsker helst at andre hannhunder skal gå vekk.

Larsen kan enkle signaler som sitt, ligg, bli og gi labb. Han kommer på innkalling så fremt det ikke er for mye forstyrrelser i omgivelsene. Han har aldri stukket av.

Han er skeptisk til fyrverki og bjeffer da mye. Han kan reagere på automatiske bommer som går opp og ned og har noen få ganger «jaget» biler.

Larsen har fint taklet å være alene hjemme en arbeidsdag, men må selvsagt få gradvis alenetrening når han ankommer nytt hjem. Han er vant til å kjøre bil, og har tatt kollektivtransport noen få ganger.

Befinner seg i Oslo.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.