Om Leah

Leah er en border collie, labrador og rottweiler født 2013.

Beskrivelse: Eier beskriver Leah som en fantastisk hund med herlig personlighet. Hun er rolig og klok – en tillitsfull dame som viser nysgjerrighet og glede.

Leah er godt sosialisert med både to-og firbeinte. Leah leker godt med hunder av begge kjønn og hun tilpasser seg hunder av mindre størrelse. Hun svarer tilbake om større hunder først gjør utfall mot henne.

Det er ingen kjente gjenstander eller lyder Leah reagerer negativt på. Hun er oppvokst i enebolig – og vant til å styre selv om hun ønsker å være ute eller inne, ved å si ifra ved døren. Leah er vant til å være alene en arbeidsdag. Hun liker godt å være med på biltur, og de gangene hun har vært med på kollektivt har hun tatt det på strak pote. Leah kan normal hverdagslydighet i tillegg til en del triks.

Fremstår som frisk – har vært til årlige helsekontroller, er vaksinert og forsikret.

For Leah søker vi et hundevandt hjem. Hun er sterk og trenger noen med en viss styrke da hun for eksempel kan trekke når hun ser katt. Hun er komfortabel rundt barn og rolig innendørs så fremt hun har fått nok stimuli. Har ikke tidligere bodd med annen hund, men ved riktig kjemi kan hun nok også trives med et firbeint søsken.

Befinner seg på Kolbotn.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.