Max er en blanding av chihuahua, japansk spaniel og jack russell terrier født i 2013, som må omplasseres pga endret livssituasjon hos eier.

Eier beskriver Max som veldig trygg og god. Han trives så å si overalt og med hvem som helst. Veldig enkel å ha med å gjøre. Han er glad i lange turer og faller fort til ro inne. Veldig glad i oppmerksomhet og ivrig etter å gjøre triks for godbit. Eier har trent han utelukkende med positiv forsterkning. Han kan signaler som sitt, ligg, gi labb, lete etter gjenstander, gå legge seg, vente (på f.eks. på å få mat servert). Da han er tidligere omplassert og har vært veldig usikker rundt småbarn, har de jobbet mye med å passere barn – og ellers på generell lydighet og har faste rutiner i hverdagen med sosialisering med andre hunder i hundebarnehage. Max har seperasjonsangst og kan ikke være hjemme alene. I hundebarnehagen trives han veldig godt.

Max har ingen gjenstander han reagerer negativt på. Han er heller ikke redd fyrverkeri. Bjeffer på dørklokke.

Han er vant til å kjøre bil og være med på offentlig transport.

Max har hatt muskelbetennelse i ryggen høsten 2017. Han løftes nå opp og ned sofaen samt trapper/andre høye gjenstander for å unngå at det skjer igjen. Han fremstår ellers frisk – fulgt opp av veterinær og er vaksinert.

Befinner seg i Oslo.

Ønsker du å adoptere Max? Ta kontakt på omplassering@fod.no for mer informasjon