Om Messi

Messi er en chihuahua hannhund født 2011.

Kan bo med barn: kan bo med større og rolige barn. Han er ikke overbegeistret for små barn.

Kan bo med hund: om kjemien dem imellom stemmer kan Messi på med annen hund.

Kan bo med katt: Messi er ikke glad i katter, og vil helst ikke ha sin egen.

Beskrivelse: Messi beskrives som sosial, kosete, glad og ivrig. Han er veldig glad i å gå tur, gjerne i sitt eget tempo med god tid til å snuse og undersøke. Han er sprek og kan gjerne gå gode turer. Messi vil helst være med der det skjer og er veldig fornøyd når han får være sammen med menneskene sine. Han synes også besøkende er gøy, og vil gjerne ha deres oppmerksomhet. Som chihuahuaer flest, varsler han, og bjeffer blant annet på ringeklokka.

Messi kan signaler som sitt, ligg og bli. Kommer på innkalling så lenge det ikke skjer alt for mye spennende rundt han.

Han har til nå bodd på en gård, og har kunnet finne på å ta seg noen snarturer til naboen, men har kommet raskt tilbake. Messi
er vant til å kjøre bil, men ikke med kollektivtransport. Han reagerer på, og vil gjerne hjelpe til når moppekosten kommer frem, og reagerer på støvesugeren. Han er redd fyrverkeri.

Messi er operert for patella lux på begge bakben og mangler en hjørnetann. Han er ellers frisk og fulgt opp av veterinær. Må fjerne tannstein ca en gang i året. Han er forsikret i Agria.

Befinner seg i Sarpsborg.

Vi søker: Messi omplasseres grunnet endret livssituasjon i familien der han blir mye alene hjemme. Ettersom Messi aller helst vil være sammen med menneskene sine vil han helst
komme til et hjem som har mye tid å bruke sammen med han, og hvor han slipper for lange dager alene hjemme. Ettersom Messi til nå har bodd landlig på gård, og er en varsler, tror vi ikke han vil trives midt i sentrum.

Kan du tilby Messi et godt og trygt hjem?

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.