Om Mikkel

Mikkel er en langhåret dachs født 2010.

Kan bo med barn: vant til barn fra 10 års alder og oppover.

Kan bo med hund: bodd sammen med 4 andre hunder og er omgjengelig med andre.

Kan bo med katt: Mikkel er oppvokst med katt, men bjeffer på fremmede katter.

Beskrivelse: Mikkel har bodd hos tidligere eier fra valpealder. Han har fra første stund diltet etter matmor og benyttet enhver anledning til å klatre opp på fanget. Han går under navnet ‘the big kisser’ da han aldri syns han får vist nok kjærlighet. Dette gjelder enhver han føler tilknytting til. Mikkel er en B-hund som elsker å ligge nedgravd under dyna til langt på dag. Han vil aller helst ligge ved fotenden hvor det er bar hud å slikke (føtter). Mikkel er en godlynt hund på alle måter. Han har sterke nerver og ingen gjenstander eller lyder han reagerer negativt på.

Mikkel er en særing i matveien. Han er ikke glad i tørrfor, og viser dette ved å dekke til bollen med håndkle, gulvklut eller ved å sette en annen bolle oppi den andre. Andre ganger kan han bære bollen rundt kjøkkenet og spre tørrforet til alle kanter. Han vil helst at maten skal sprites opp med våtfôr eller vom.

Mikkel har hatt en episode der han ble lam i bakpart, som gikk over med en antibiotika kur. Han har ellers alltid virket frisk og rask. Han har en bilyd på hjerte, men virker ikke påvirket av dette.

Vi søker: Mikkel ønsker seg et hjem som har like mye kjærlighet å tilby som han selv har. Han liker ikke å være alene hjemme, så han ønsker seg et hjem der han får være med på jobb eller noen er hjemmeværende med han. Ellers trives Mikkel både i by og på landet og er svært tilpasningsdyktig.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.