Om Nora

Nora er en huskyblanding på kun et halvt år, født høsten 2018.

Kan bo med barn: Nora kan bo med barn, så fremt barna er rolige og respekterer hundens grenser.

Kan bo med annen hund: Det vil være et pluss for Nora å bo med en annen hund. Hun er oppvokst med Tara som også er til omplassering hos oss. Om noen kan gi to hunder et trygt og godt hjem vil det være et pluss for disse to å flytte videre sammen.

Kan bo med katt: Trolig

Beskrivelse: Nora er en valp som kom til oss for kort tid siden. Hun er en veldig snill og tillitsfull valp som sjarmerer alle hun møter på sin vei. Hun er en liten koseklump, og gir deg gjerne noen skikkelig gode nuss. Hun kan synes at helt nye ting er litt skumle, men så lenge hun får nærme seg i sitt eget tempo går det veldig fint. Hun kan litt enkle grunnferdigheter, men er ikke helt husren enda. Vi tror dette raskt vil komme på plass når hun blir trygg i sitt nye hjem. Det er viktig at adosjonshjemmet har god tid å bruke på Nora da hun fremdeles er en valp, og det vil være fordelaktig om hennes nye hjem
ønsker å gå på valpekurs med henne. Hun må gradvis venne seg til å være alene hjemme da dette ikke er noe hun er vandt til. Nora er ellers veldig glad i å leke med andre hunder, og gå turer i skog og mark.

Vi søker: Et kjærlig hjem som har god tid å bruke på Nora. Det er viktig for Nora med trygghet og stabilitet fremover da hun allerede har flyttet flere ganger i sitt unge liv. Det vil være fordelaktig for Nora å bo med en annen hund, da hun føler seg tryggere sammen med flere firbeinte. Hun er oppvokst med Tika og Tara som også er til omplassering hos oss. Tika er reservert, men om noen har plass og mulighet til å gi to hunder et trygt og godt hjem vil det være en fordel for Nora å bli omplassert sammen med Tara.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.