Om Sussi

Sussi er en blanding av elghund og border collie født 2012.

Kan bo med barn: Sussi er ikke sosialisert med barn og ønsker seg et hjem uten.

Kan bo med hund: Aldri bodd med annen hund, men går overens med mange hannhunder, så med riktig tilvenning og match kan hun bo med en annen.

Kan bo med katt: Sussi jager etter katt.

Beskrivelse: Sussi er FOD gårdens lille primadonna. Hun er en stor personlighet som sjarmerer de fleste i senk. Sussi vet hva hun vil – hun er en egenrådig og sta frøken. Hun er også en stor kosegris og det å bli klødd på magen er stor stas.

Sussi er en av de heldige på FOD gården som har flere faste frivillige som bruker ekstra mye tid på henne. Hun blir ofte med på hyttetur og diverse. Sussi liker godt å være med på biltur – elsker turer i skogen og også å slappe av utendørs eller innendørs med menneskene sine. Sussi har et middels-aktivitetsbehov. Hun foretrekker gåturer og å trene lydighet og spor. Her på gården har vi øvd mye på kontakttrening, innkalling og søk.

Sussi har hatt noen dårlige erfaringer i livet og trenger litt tid på å bli kjent med nye. Aller mest foretrekker hun damer. Hun har en stor intimsone og skal ikke hilse på fremmede på tur. Hun gjør utfall mot forbipasserende sykler og hunder – og noen ganger enkelte mennesker.

Sussi har lightversjonen av HD og litt lett for å legge på seg. Hun vil gjerne komme til et hjem der hun slipper for mye trapper.

Vi søker: Sussi ønsker seg et hjem i landlige omgivelser hos voksne – gjerne hos noen som vil aktivisere henne med ulike type søk (smeller, blodspor etc.). Interesserte i Sussi må belage seg på å bruke en del tid på FOD-gården for å bli gradvis kjent.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.