Om Tara

Tara er en husky tispe født 2015.

Kan bo med barn: Tara er ikke oppvokst med barn, men har møtt flere større barn hos oss og vært tillitsfull og rolig.

Kan bo med annen hund: Tara er veldig sosial med andre hunder, så om kjemien med den andre hunden stemmer vil det være et pluss for Tara å bo med en annen hund. Nora, som også er til omplassering hos oss er vokst opp med Tara. Om noen ønsker to flotte hunder, ser vi det som en bonus om disse to kan få et hjem sammen.

Kan bo med katt: Uvisst.

Beskrivelse: Tara er en skikkelig godjente som sjarmerer alle hun møter på sin vei. Hun er veldig kosete, og hilser deg gjerne med gledeshyl på ekte huskyvis. Hun har en god og rolig energi, og går godt overens med de fleste to og firbeinte. Svært tillitsfull og kjærlig. Tara er ellers veldig glad i tur, gjerne i litt tempo. Vi vet ikke om hun tidligere har vært brukt i trekk, men med gradvis opptrening tror vi trekk på ski etc er noe Tara vil synes er gøy!

Tara har nettopp fått veterinær og kiropraktorsjekk, og er frisk.

Vi søker: Et trygt og kjærlig hjem med en aktiv livsstil vil passe godt for Tara. Hun er glad i turer i skog og mark, og vil nok også være en hund som trives med å være med på telttur/lengre utflukter samt brukes til trekk og løpeturer etc. Tara viser tegn til seperasjonsangst, så hun vil trenge å komme til noen som har tid til gradvis alenetrening eller kan ha henne med seg rundt omkring. Hun slapper godt av på biltur og liker å være med. Ellers tror vi hun vil ha stor nytte av å bo med en annen hund. Nora som også er til omplassering hos oss er oppvokst sammen med Tara, og disse to flotte jentene er veldig glad i hverandre. Om noen ser for seg å gi to hunder et godt hjem vil det være et bonus om disse to kan få et hjem sammen.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.