Om Theo

Theo er en blanding av dansk-svensk gårdshund og dvergpinscher født 2013.

Beskrivelse: Eier beskriver Theo som en stor hund i en liten kropp med tonnevis av personlighet. Theo er en livlig fyr som elsker å gå løs og løpe fritt! Han kan hverdagslydighet og en del triks. Han er lydhør i møte med andre hunder og gjør seg bemerket. Han er ikke aggressiv og har aldri oppført seg aggressivt mot hverken hunder eller mennesker.

Innendørs er Theo en rolig fyr som koser seg under teppet og i buret sitt hvor han sover. Han elsker kos og nærhet og favorittplassen til Theo er som «lilleskje» under teppet i sofaen helt inntil en av oss.

Theo er redd for støvsuger og vaskemopp, men har ellers ingen andre lyder eller gjenstander han reagerer negativt på.

Han er vant til barn, omgjengelig med andre hunder, men jager katt. Han er oppvokst i leilighet og er vant til å være alene en arbeidsdag. Theo ønsker seg en familie der han får være midtpunkt. Han fungerer i leilighet i byen, men trives aller best om han har en hageflekk eller nær tilknytning til skog og mark.

Theo er fulgt opp av veterinær og forsikret. Han har et «slør» over øyene og permanent nedsatt syn. Han behandles daglig med salve og dråper for dette.

Befinner seg i Oslo.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.