Om Toby

Toby er en terrierblanding født 2016.

Toby er en sjarmerende hund med mye personlighet. Toby er veldig glad i og hengiven ovenfor mennesker han kjenner og er trygg på. Han er reservert ovenfor fremmede og er selektiv på hvilke mennesker han vil ha kontakt med.

Toby kan litt enkle basisøvelser og er veldig glad i å bruke nesa si. Han er glad i turer i skogen, gjerne der han kan bestemme veien litt selv og søke opp spennende lukter. Turene er ekstra morsomme om han kan ha med seg noen firbeinte venner. Det vil være fordelaktig om adopsjonshjem vil delta på kurs for å lære litt videre ferdigheter. Toby mangler litt på sosialisering og miljøtrening, så her må ny eier legge inn en innsats.

Vi søker: Et trygt og godt hjem som kan tilby masse trygghet og kjærlighet til Toby. Han har vist seg å trives best i hjem med få mennesker å forholde seg til. Toby trenger å bli kjent med fremmede i sitt eget tempo, og må til et hjem som har respekt for dette. Toby går stort overens med tisper og kastrerte hannhunder med liknende lekestil. Han går ikke overens med katt.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.