Oppdatering Todd:

Todd klarte å skade seg stygt i en skuldermuskel i desember 2018, og har blitt operert. Han er nå i fosterhjem ifm en intensiv rehabiliteringsperiode. Han har fått tilrettelagt opplegg med fysioterapiøvelser, og vi håper å få godgutten så bra som overhodet mulig. Vi søker et fosterhjem som kan ha han mer langvarig.

Kriterier: hjem uten trapper hos voksne (uten barn og andre dyr), helst noe landlig, da han kan bjeffe på forbipasserende trafikk og mennesker ved vinduer noe som kan forverre skaden. Han trenger jevnlig fysioterapi og etterhvert vanntredemølle trening, så helst noen med bil som kan ta han med på dette.

Om Todd

Pointer mix, født 2014.

Kan bo med barn: ikke vant til barn og det er å foretrekke at fremtidig hjem er uten barn.

Kan bo med hund: bor på gården sammen med en annen hannhund og dette fungerer fint. Han kan reagerer på andre hunder han møter i passeringer.

Kan bo med katt: Todd har høyt jaktinnstinkt og reagerer på katt.

Personlighet: En energisk kar som gjerne vil ha full fart hele tiden. Todd er ALLTID glad og ALLTID  klar for en treningsøkt.

Vi søker: et aktivt hjem bestående av mennesker som er gode på å kose og gå tur i høyt tempo! Todd trives aller best i skog og mark – og er verdens beste treningskompis. Han er sterk og trenger derfor å komme til noen som klarer å holde han igjen når han blir litt overivrig. Inne er han rolig og elsker å ligge inntil og er umettelig på kos. Han klarer ved gradvis trening å være alene hjemme. Han ønsker å komme til noen som bor landlig i enebolig, uten de minste barna.

Kontakt: omplassering@fod.no og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby Todd!