Om Tony

Tony er en blanding av fransk bulldog og mops født 2013. Trenger nytt hjem da han og den andre hunden i huset ikke går så godt overens.

Kan bo med barn: Tony er vant med og komfortabel rundt barn.

Kan bo med hund: kan bo med annen hund om kjemien dem imellom stemmer. Stort sett er Tony mest komfortabel med andre hunder som er av samme størrelse eller mindre enn han selv.

Kan bo med katt: Nei, Tony reagerer på katt.

Beskrivelse: Eier beskriver Tony som en veldig snill og kjærlig gladgutt. Tony er flink til å skru på når han er ute og er leken og full av energi. Inne slapper han godt av og vil helst være i nærheten av menneskene sine hele tiden. Han er veldig flink med både barn og voksne.

Tony kan reagere på noen hunder. Disse er gjerne større enn han selv. Hunder på hans størrelse eller mindre kommer han stort sett overens med.

Tony gir beskjed når noen ringer på døren – og er over seg i begeistring når det kommer besøk. Han har ressursforsvar på mat ovenfor andre hunder. Aldri reagert negativt mot mennesker.

Det er ingen kjente lyder eller gjenstander Tony reagerer negativt på. Heller ikke fyrverkeri. Derimot bjeffer han når det er hunder eller andre dyr på TVen.

Tony er komfortabel med å være alene hjemme opptil et par timer. Om det går over dette blir han engstelig og tisser inne. Han må derfor komme til et hjem hvor noen er hjemmeværende eller kan ta han med på jobb, mens evt alenetrening taes gradvis. Han er vant til å være med både på biltur og offentlig transport.

Fremstår som frisk. Han har noe sensitiv mage og blir løs i magen ved større inntak av godbiter eller «menneskemat». Han er forsikret.

Befinner seg i Oslo.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.