Om Veslefrikk

Veslefrikk er en mellomstor brukshundsblanding født 2019 (ca 7 mnd og nå 16 kg – fortsatt i vekst).

Beskrivelse: Veslefrikk har hatt en tøff start på livet, men fikk flytte rett i fosterhjem og utvikler seg i riktig retning. Han har fått mye sosialisering med andre hunder og har godt språk.

Veslefrikk trives godt med å kjøre bil og har også vært på flere fergeturer. Han er sosial og omgjengelig, også med barn og katt.

Veslefrikk er lysten på livet og tar til seg læring fort. Som valper flest så skal alt undersøkes og lekes med. Han er veldig godbit – og lekemotivert!

Veslefrikk kan når han blir oppjaget bite i tøy og armer. Han har ikke utviklet god nok bitehemning og det kan gjøre nokså vondt. Vi søker en erfaren hundeeier, som ønsker å legge inn mye tid i å jobbe med han. Ny eier må beregne god tid over noen mndr på gradvis alenetrening. Han er vant til å trene på enkle lydighetsøvelser for å skape gode vaner i hverdagen og fortsette tilvenningen til livets utfordringer.

Veslefrikk er ingen førstegangshund. Han passer deg som vil ha en aktiv hund, og som forstår at han må få brukt seg. Om det er lydighet eller søkstrening, ski eller joggekompis – eller litt av hvert. Veslefrikk tar det meste på strak pote!

Veslefrikk er nylig helsesjekket og er frisk. Han viser god utvikling.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.