Om Veslefrikk

Veslefrikk er en mellomstor brukshundsblanding født 2019 (ca 6 mnd og nå 16 kg – fortsatt i vekst).

Beskrivelse: Veslefrikk bor i dag i fosterhjem med flere andre hunder på landet. Han trives godt med å kjøre bil og har også vært på flere fergeturer. Han er sosial og omgjengelig, også med barn og katt.

Veslefrikk er lysten på livet og tar til seg læring fort. Som valper flest så skal alt undersøkes og lekes med. Han er veldig godbit – og lekemotivert!

Veslefrikk har nettopp blitt husren, men uhell kan ennå skje. Han har startet med hjemme alenetrening, og viser fremgang her. Ny eier må beregne god tid over noen mndr, og fortsette gradvis alenetrening. Han er vant til å trene på enkle lydighetsøvelser for å skape gode vaner i hverdagen og fortsette tilvenningen til livets utfordringer. Han får daglige turer i skogen, ofte med enkle søksøvelser. Ikke minst er han mye løs og leker med andre hunder.

Veslefrikk passer deg som vil ha en aktiv hund, og som forstår at han må få brukt seg. Om det er lydighet eller søkstrening, ski eller joggekompis – eller litt av hvert. Veslefrikk tar det meste på strak pote!

Ellers snorket han seg gjennom nyttårsaften, og er en hund som er veldig trøtt om morgenen.

Veslefrikk er nylig helsesjekket og er frisk. Han viser god utvikling.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.