Om Wiggo

Wiggo er en Parson Russel Terrier, født 2006.

Kan bo med barn: Wiggo ønsker seg et hjem uten barn.

Kan bo med hund: Wiggo bor her på gården sammen med Ludvig (Jack Russel). Vi tror han vil trives best alene eller med annen rolig hund.

Kan bo med katt: uvisst.

Beskrivelse: Wiggo er en herlig glad liten kar som alltid er klar for tur eller gjøre ting sammen med vennene sine. Været avgjør noen ganger hvor langt han vil gå. Er det fint vær synes han det er deilig å ta en god pause med masse kos. I og med at han er en eldre kar, trenger han tilpasset lengde på turene sine og liker å gå i sitt tempo. Han liker også å være med på biltur.  Skogen er bra, men favorittstedet er agilitybanen! Wiggo elsker å gjøre triks for godbiter og synes søksøvelser er helt topp.

Wiggo er selektiv på hvem han liker og trenger litt tid på å bli kjent med nye mennesker. Før han føler seg trygg synes han lite om å bli tatt for mye på, me når man først har fått Wiggo’s tillit så er han en stor kosegris!

Wiggo har ingen spesifikke lyder eller gjenstander han reagerer negativt på. Han bjeffer på noen hunder i forbipasseringer.

For Wiggo så leter vi etter noen som kan tilby han et godt pensjonistliv. Han vil trives best hos rolige voksne mennesker, uten mye besøk og styr. Det kan også være aktuelt med et langvarig fosterhjem.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.