Om Ronja

Ronja er en huskymix på 1 – 2 år, men en veldig utypisk en.

Ronja er en spesiell hund, som dessverre ikke har hatt en god start på livet. Dette bærer hun preg av, og vil mest sannsynlig alltid gjøre det. Det jobbes med å gi henne mange gode erfaringer hver dag, så hun skal skjønne at verden ikke er farlig. Ute på tur ser Ronja mange farer som vi ikke ser, så det gjelder å ha henne i bånd til enhver tid. Blir hun redd gjør hun to ting – enten så flykter hun ellers så legger hun seg rett og slett ned. Noen ganger må hun bæres et lite stykke, mens andre ganger holder det å løfte henne opp og sette henne ned så beina treffer bakken igjen.

Hun bor pr nå i fosterhjem i enebolig med trygt inngjerdet tomt på landet med flere andre hunder å være sammen med. Hun har mennesker og andre hunder å være med mesteparten av tiden, eller hun blir med da hun liker å kjøre og oppholde seg i bil. Inne elsker Ronja kos og oppmerksomhet, og vil mer enn gjerne være din fanghund. Leken er hun også.

Ronja vil passe deg som er ekstremt tålmodig, og som har erfaring med spesielt sky og redde hunder. Du bør bo landlig med hage, og ha et rolig og stabilt hjemmemiljø.

Ved interesse kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.