Om Balto

Balto er en nydelig border collie gutt født 2017. Han omplasseres da eier føler han ikke får den tiden og stimulien han trenger. Balto er til fjernomplassering og befinner seg i Løten.

Balto er en typisk border collie, alltid klar for å jobbe! Det er ikke noe han liker bedre enn å kunne bruke hodet sitt. Han trenger en eier som er erfaren med rasen og forstår at dette er en hund som krever mer enn et par kort turer om dagen.

Balto er fra brukslinjer og må finne et hjem som ønsker en hund de kan jobbe med, aktiviteter som agility eller lydighet hadde vært midt i blinken.

Han har bodd på en besøksgård og er vant til å omgås både store og små, også sosial med andre hunder. Han kan nok bo med litt eldre barn og mulig også annen hund. Balto er veldig kosete og kontaktsøkende, og vil gjerne være med på allt. Han må bo landlig da han ikke vil takle byliv.

Ute på tur kan han gjete på biler eller andre ting som beveger seg raskt. Dette gjør at han må gå tur i rolige omgivelser med folk som forstår denne adferden.

Balto er vant til å være alene noen timer og takler dette fint.

Balto fremstår som frisk og er forsikret.

Kontakt omplassering@fod.no for søknadsskjema, meemnefeltet med hundens navn.