Om Baxter

Baxter er en blanding av malteser og toy puddel født 2013.

Kan bo med barn: Baxter har negative opplevelser med barn og skal derfor skjermes for dette.

Kan bo med hund: bor i dag med annen hund, og vil nok trives med en annen firbeint. Han trives best med tisper.

Kan bo med katt: Nei, reagerer på katt.

Beskrivelse: Eier beskriver Baxter som en veldig glad, trofast og intelligent hund som elsker oppmerksomhet. Han er glad i å gå tur, leke ball og bryne det smarte hode sitt med nye oppgaver, som hundespill og søk. Selv om han er liten av størrelse så kan han gå lange turer.

Baxter er oppvokst med en annen hund i hus. Dette har de begge hatt glede og ligger alltid sammen om natten.

Baxter er litt nervøs i møte nye mennesker og hunder. Han har blitt angrepet av andre hunder ved et par anledninger og også blitt behandlet bryskt av en mannlig veterinær. Han er veldig glad når han møter folk han kjenner men vil helst at mennesker han ikke kjenner lar han være i fred så han kan lukte på de og observere de litt på avstand før han forsiktig nærmer seg. Han liker ikke å bli tatt på av andre enn de han kjenner og føler seg trygg på, men er kjærlig og hengiven til sine nærmeste og liker å sitte på fanget og bli klødd. Han kan bite/nippe til dersom han føler seg presset opp i et hjørne.

Baxter er vant til å være alene hjemme en arbeidsdag og ligger da stort sett og slapper av under sofaen eller på soverommet. Han gir beskjed når han må ut ved å forsiktig skrape deg på leggen med foten sin.

Baxter har ingen lyder eller gjenstander han reagerer negativt på.

Fremstår som frisk – fulgt opp av veterinær og forsikret.

Befinner seg i Oslo.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.