Bianca og søster Stella er to herlige og sjarmerende pusejenter på 8 år som på grunn av endret livssituasjon hos eier, trenger et nytt og godt hjem. De er søstre, har alltid vært sammen og de har stor glede av hverandre. I starten med nye mennesker kan de være litt utrygge og rastløse, men de blir raskt tillitsfulle og rolige. Begge to er sosiale puser som elsker kos og lek og å ha mye kontakt med menneskene sine. Bianca og Stella er innekatter og liker at det er noen i huset. De ønsker seg et harmonisk og rolig hjem.
Bianca kan være litt skvetten av seg om det er støy og ukjente mennesker rundt henne, og støvsugeren er litt skummel. Hun liker å ha mulighet til å gjemme seg hvis hun blir nervøs, men hun kommer raskt frem igjen når det er rolig.
Begge viser alltid hvor glade de er for å se deg ved å ønske deg velkommen ved døra når du har vært borte. Med de rette eiere vil Stella og Bianca virkelig blomstre og trives. De er to fantastiske og artige pusejenter med masse kjærlighet å gi til sin eier. De er tillitsfulle, fortrolige, kosete, lekne – rett og slett veldig sosiale og gode. De elsker å leke og jakte på laserstråler og fjær, så det er supert med god lekeplass.
Bianca og Stella omplasseres sammen som innekatter.