Om Blue

Vakker kastrert husky gutt født 2016.

Blue er en skikkelig godgutt. Han er oppvokst i en barnefamilie og tålmodig som få. Han har fått for lite mosjon og har litt å ta igjen. Blue er nå litt rundt i kantene (36kg), men vil nok fort komme i form – for han er det fart når han får mulighet!

Blue er lett å få kontakt med – lener seg inntil for kos og legger seg gjerne for å få en god skrubb på magen. Han er grei i all håndtering og hos veterinær.

Blue har ikke blitt sosialisert med andre hunder, kun hatt små møter med andre hunder på tur. Han har heller ingen negative opplevelser med andre hunder og vi tror Blue vil ha godt av jevnlig kontakt med gode lekekamerater.

Blue er godbitmotivert så fremt godbiten er god nok – helst tar han fiskeboller eller pølser. Han tar kontaktlyd og enkle signaler.

Blue er en smarting som kan åpne dører både innover og utover. Han har vært vant til å ta en tur på egenhånd de dagene han syns han har fått for lite. Nå søker vi et aktivt hjem som vil få en super turkompis, som gjerne slapper av i sofaen etterpå så fremt han har fått ut nok energi. Vi søker noen som kan tilby mer enn gåturer – kickbike, ski, joggeturer el.

Han er ikke vant til å være fulle arbeidsdager alene og har trivdes bedre med å stå i luftegård enn å være alene innendørs.

Blue blir bilsyk – dette er ikke kartlagt og vi må se om det kan bli bedre med trening, endring av plassering i bilen el.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema, merk emnefeltet med hundens navn.