Om Buddy

Buddy er en ung og aktiv Alaska husky født august 2018.

Buddy er en utrolig kosete og kontaktsøkende gutt som gjør alt for en godbit! Han er en hund som vil trenge et hjem hos aktive mennesker som også ønsker en hund å jobbe litt med da han trenger både fysisk og mental aktivisering, spesiellt siden han er en så ung kar.

Buddy viser ganske sterkt resursforsvar. Dette vil si at han vil vokte på mat og leker. Vi ser kun etter hjem som har vært borti dette før. Vi gir selv følgelig råd om hvordan man jobber videre med dette også. Han kan derfor desverre ikke bo med barn. Vi ser etter et hjem med tenåringer og eldre.

Buddy er også veldig glad i andre hunder og vil nok gjerne ha noen hundevenner å leke med, han kan muligens også bo med annen hund om kjemien stemmer. Han vil jage katt.

Han har tidligere bodd både landlig og mer sentralt og takler helt klart det å bo landlig bedre. Vi ser derfor etter et hjem litt utenfor bykjernen, han takker ikke nei til en hage å løpe i! Helst noen som er hjemme en del til å starte med og kan bygge opp alene hjemme tid litt gradvis.

Kontakt omplassering@fod.no for søknadsskjema, merk emnefeltet med hundens navn.