Catman er en vilter, glad og leken katt født 01.06.18. Han har inntil nylig bodd sammen med sin søster Frøya (tidl. Robin), og savner noen å leke med etter hun flyttet til sin nye adoptivfamilie.

Catman er ganske skeptisk til nye mennesker, men er en sosial katt som liker å være rundt andre. Han ligger ikke på fanget, men når han er trygg på deg er han en skikkelig kosegutt som omtrent ikke får nok oppmerksomhet. Han liker å gå opp på skuldren din om han stoler på deg, da får han god oversikt og føler seg som konge på haugen.

Han kan løftes, men er ikke glad i å bli håndtert og kost med mens han holdes. Han har ikke vært noe særlig sammen med hunder, barn eller andre katter (bortsett fra sin mor og søster). Fordi Catman har et velutviklet jaktinnstinkt kan han under lek klore den som ikke er varsom. Vil derfor ikke anbefale at Catman flytter til en familie med små barn.

Han er en ordentlig fin sjarmør, og den/de som adopterer Catman får en veldig flott katt i mange år fremover. Når han får utløp for jaktinstinktene sine utendørs er jeg sikker på at han blir en hengiven og kosete familiekatt. Catman er kastrert, vaksinert og chippet. Send mail til kattehuset@fod.no om du har lyst til å hilse på Catman.

Puseklem fra Catman

Click here to add your own text