Smeltealarm folkens!

Jeg heter Chubby og er en voksen herrekatt født 01.10.12.

Jeg har blitt observert ute i over et år. Da jeg var ute var jeg oppsøkende og ønsket gjerne å komme inn til de snille menneskene. Jeg var avmagret og trengte å bli tatt hånd om. Som du hører på navnet er jeg ikke avmagret lengre.

Jeg har en ukjent skade i ryggen som gjør at dagsformen min kan variere. Dersom jeg anstrenger meg veldig, kan jeg få vondt for å gå. Jeg er litt stiv av meg og har vansker med å vaske meg bak ved halen. Heldigvis har jeg mange flere gode dager, enn dårlige. På grunn av skaden er det blitt bestemt at jeg skal være innkatt.

Jeg tar gjerne imot kos i passelige porsjoner. Jeg er rolig, liker å ligge og kose meg, men også leke. Jeg morer meg både alene og med fosterforeldrene mine, og trenger ikke mer enn en tråd for å ha det gøy.

Jeg er ikke komfortabel med løfting eller å ligge på fanget, men holder meg gjerne i nærheten. Dersom det blir for mye kontakt/kosing kan jeg bite. Jeg tror ikke jeg har erfaring med barn eller hunder og trives best alene, eller muligens sammen med en rolig jentekatt. Jeg er litt skvetten av meg, og både barn og hunder kan være uforutsigbare. Jeg ønsker meg et rolig hjem med voksne mennesker som vil gi meg kjærlighet.

Jeg er sikker på at jeg har hatt et hjem tidligere, og oppfører meg ganske så pent. Jeg kvesser klør på klorepinne og spiser ikke på planter eller annet. Jeg er derimot ikke så flink til å spise av fat og søler, noe som heldigvis er veldig sjarmerende.

Jeg ønsker meg et trygt og godt hjem, med snille mennesker som vil elske meg. Jeg er chippet, kastrert, vaksinert og har fått ormekur. Send mail til kattehuset@fod.no om du har lyst til å hilse på meg!

Pusehilsen fra Chubby