Om Dandy

Dandy er en ung staffeblanding født 2018.

Beskrivelse: Dandy er en leken og kjærlig ung hund som trenger mye aktivisering og grunnleggende trening. Når mye skjer rundt han mister han raskt fokus, og kan bli stresset, men viser god progresjon i fosterhjem. Han er flink i passeringer og vennlig mot andre hunder. Han bor for tiden i et fosterhjem hvor det brukes mye tid på å bygge tillitt og ro.

Dandy er skeptisk i møte med nye mennesker det er viktig at dette skjer i hans tempo. Man må være forberedt på flere møter for å bli kjent før eventuell adopsjon. Han blir tryggere og tryggere med tiden og møte med nye mennesker er allerede blitt bedre.

Han er som regel rolig innendørs, så fremt han føler seg trygg og har fått nok stimuli. I lek kan Dandy bli litt voldsom og bruke litt tid på å roe seg igjen, vi søker derfor fortrinnsvis etter et hjem uten barn og med hundevante folk i rolige omgivelser.

Han elsker å lære nye ting og få brukt både kropp og hode. Dandy er veldig lærevillig og er perfekt hund for noen som er glad i å trene hund.

Dandy er veldig kosete og sofakos er ekstra kult. Etterhvert som han har blit tryggere har han også blitt roligere og sjarmerer fosterforeldrene i senk. Han bor for tiden med en tispe. Kan derfor muligens bo med annen hund. Andre dyr er uvisst.

Dandy klarer fint å være alene noen timer daglig, men trenger tid til å slå seg til ro i nytt hjem før dette taes gradvis over tid.

Vi søker: hundevante mennesker som kan og vil investere mye tid i sosialisering og trening. Han vil trenge tett oppfølging i sitt nye hjem.

Befinner seg nå i fosterhjem i Horten

kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.