Om Doris

Doris er en ung mastiffjente . Vi har ikke mye informasjon om hennes bakgrunn da hun ankom FOD via mattilsynet.

Hun trenger litt tid i starten før hun blir helt komfertabel med nye mennesker og nytt hjem må belage seg på flere besøk på FOD før en eventuell adopsjon. Fra hva vi har sett er hun kontatsøkende og kosete når hun først blir trygg, men hun er en hund som vil trenge mye tålmodighet.

Doris er en hund som trenger et hjem som forstår hundespråk og kan se når hun er ukomfertabel. Vi ser derfor etter et rolig hjem med voksne mennesker som har erfaring med store hunder. Vi ønsker helst noen som er mye hjemme eller har tid til å trene alene hjemme veldig gradvis. Vi vet ikke hvordan hun er med andre dyr, og ser for tiden etter et hjem hvr hun kan være eneste firebente.

Denne rasen er kjent for sterkt vokter innstinkt, så nytt hjem må være komfertabel med å håndtere dette om det skulle oppstå. Vi ser ette et hjem utenfor bykjernen i rolige omgivelser.

Kontakt omplassering@fod.no for søknadsskjema, merk emnefeltet ed hundens navn. Aktuelle hjem vil få mer informasjon på godkjenningssamtale om denne hunden.