Mitt navn er Eira, født 08.05.19, og jeg kommer fra Sørum. Jeg har bodd ute i en bod i en periode sammen med søsknene mine Freya, Jimi, Luna og Frida pluss mamma Gaia. Heldigvis hadde vi et veldig snilt eldre ektepar som passet på oss, men nå har vi blitt litt mer urbane og bor i en leilighet på Sofienberg.

Jeg er veldig lik søstera mi, Luna. Den eneste forskjellen er at jeg har noe få hvite hårstrå på brystet. Jeg er en leken liten dame og synes det er veldig gøy å lekesloss med søsteren min, Luna. Vi finner på mye sprell sammen. En gang lekte vi med do-kosten på badet og tok den med ut i gangen. Det syntes ikke matmor var så gøy, så nå står den oppå baderomshylla.

Jeg synes at det er veldig godt å bli klødd på ryggen men har ikke blitt helt vant til mennesker enda. Jeg har gjort store framskritt de siste ukene og begynner virkelig å få sansen for dere selvom jeg noen ganger er litt skeptisk.

Det blir veldig spennende å se fremover om jeg for lov til å komme til et permanent hjem. Jeg sitter ofte å titter ut av vinduet og kjenner på at jeg savner å være litt ute. Noen ganger forviller det seg en flue inn i leiligheten, de er veldig morsomme å leke med, det savner jeg.

Jeg er vaksinert, chippet og har fått ormekur. Send mail til kattehuset@fod.no om du har lyst til å hilse på meg.

Puseklem fra Eira