Om Elvis

Elvis er en blanding av collie (75%) og wheaten terrien født mai 2019.

Elvis er et sjarmtroll! Han er veldig sosial og aktiv. Han vil trenge en god balanse mellom tilstrekkelig fysisk mosjon og mentalstimuli. Han har fått lite miljøtrening og går lett opp i stress når han ser mennesker eller firbeinte på tur. Ny eier må belage seg på å bruke god tid på gradvis miljøtrening og masse ro-trening. Han tar nye signaler og øvelser fort og er sånn sett «en treners drøm» – MEN ikke la deg falle for hans morsomme utseendet. Ny eier må være forberedt på MYE jobb!

Elvis vil ha godt av faste lekekamerater. Han har blitt lite sosialisert med andre hunder, og har mye lek å ta igjen. Han har bodd med katt og hest. Vært voldsom i lek med katten, men ikke aggressiv.

Elvis var ikke husren da han flyttet inn på FOD. Her går han ikke på do på rommet sitt, men vi søker eiere som vil ta høyde for et det kan være en tidkrevende jobb å få han helt husrein.

Han er komfortabel med håndtering. Elvis har mye pels og underull – han trenger en del pelsstell (nyter børst og stell).

Vi søker et hjem utenfor bykjernen. Elvis vil ikke egne seg i leilighet. Vi søker et hjem uten barn. Han er trygg med barn, men går lett opp i stress og vi søker derfor etter et rolig hjemmemiljø.

Kontakt omplassering@fod.no for søknadsskjema, merk emnefeltet med hundens navn.