Mitt navn er Freya, født 08.05.19, og jeg kommer fra Sørum. Jeg har bodd ute i en bod i en periode sammen med søsknene mine Eira, Jimi, Luna og Frida pluss mamma Gaia. Heldigvis hadde vi et veldig snilt eldre ektepar som passet på oss, men nå har vi blitt litt mer urbane og bor i en leilighet på Sofienberg.

Jeg var den aller første av søsknene mine som tok det første steget og kom i kontakt med matmor. Må si at jeg falt pladask for dette dyret «homo sapiens» med en gang. De gir meg en meget god ryggmassasje.

Jeg er litt roligere enn de andre og synes det er morsomt å følge med på søsknene mine når de lekesloss. Jeg blir med noen ganger, men orker ikke å holde på like lenge som Jimi og Frida. Jeg synes heller at det er mer morsomt å leke med kentiapalmen til matmor, en gang veltet den så nå står den på et annet rom.

Jeg godtar at du både klapper og løfter meg og tror jeg vil passe godt sammen med barn. Jeg er vaksinert, chippet og har fått ormekur. Send mail til kattehuset@fod.no om du har lyst til å hilse på meg!

Stoooor klem fra Freya – en chill dame med glimt i øyet