Om Gunnar

Gunnar er en blanding av ambull og presa canario født 2011 (kastrert).

Gunnar er «født i feil kropp» og er egentlig en selskapshund. Større kosegris har vi sjeldent vært borti. Det Gunnar liker aller best er å kose nesten døgnet rundt – helst i armkrok, sofa eller seng. Han viser stor tillit og er kjærlig med alle mennesker.

Gunnar trenger et spesiellt hjem hvor noen kan være hjemme mesteparten av dagen da han ikke er noe glad i å være alene hjemme.

Andre hunder er noe Gunnar må skjermes fra da han ikke er omgjengelig. Et landlig hjem med få hunder i nabolaget er optimalt for han. Han vil ikke takle områder hvor mange går med hunden løs. Han bruker nå også munnkurv ute på tur for sikkerhets skylt og vi anbefaler å fortsette med dette i nytt hjem.

Gunnar blir gladelig med på tur, men er ikke den mest kravstore hva gjelder fysisk aktivitet. Med Gunnar kommer man langt med litt småturer og hage. Han er derimot en stor kar på ca 50kg og er veldig sterk til tider, ny eier må klare å håndtere dette.

Han har litt plager med kroppen sin og trenger et hjem som tilbyr moderat fysisk aktivitet. Hos FOD har han blitt fulgt opp av kiropraktor jevnlig og setter nok pris på å få fortsette med dette.

Kan du tilby Gunnar et godt hjem?

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.