Om Hector

Hector er en rhodesian ridgeback født 2016 (ca 40 kg).

Kan bo med barn: Hector er vant med og komfortabel rundt barn.

Kan bo med hund: Hector er veldig ivrig og litt voldsom når han møter andre hunder. Stemmer kjemien mellom hundene kan han nok imidlertidig trives med en annen hund i hjemmet.

Kan bo med katt: nei, jager katt.

Beskrivelse: Hector er en skikkelig godgutt! Han elsker kos og oppmerksomhet, og vil på tross av sin størrelse, gjerne ligge på fanget. Han er aktiv, og har masse energi. Han trenger å bruke både kropp og hode hver dag, og vi tror han vil ha stor glede av forskjellig type nesearbeid da han har en fantastisk nese som han bruker flittig. Han kan enkle kommandoer som sitt, ligg og kontaktlyd. Han er oppmerksom, godbitmotivert og lærevillig.

Hector er veldig flink til å finne ut av låsemekanismer, og har bla i tidligere hjem funnet ut av hvordan han låste opp utgangsdøra. Det er dermed viktig at adopsjonshjem vet å barnesikre huset slik at ikke Hector stikker av.

Vi tror Hector vil trives best i et hus med litt plass, og gjerne med et uteområde han kan utforske. Hector er ikke så godt sosialisert med andre hunder, men er veldig ivrig på å få hilse. Han vil ha stor nytte av noen faste lekekamerater han kan sosialisere med.

Hector har hatt litt utfordringer med øyebetennelser. Han er derfor per nå i utredning for øynene sine, og skal videre til øyespesialist.

Kan du tilby Hector et godt og kjærlig hjem med masse aktivitet?

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.