Om Indiana Jones

Indiana Jones – eller Indy som han blir kallt av sine venner, er en blanding av australian shepherd og labrador. Født 2016.

Han er en morsom fyr som som kan virke litt forsiktig i starten, men som fort blir glad i folk som gir han litt tid. Han vil passe best inn i hjem uten barn, eller hvor barna er tenåringer.

Indy er en brukshund blanding og har derfor mye arbeidslyst. Han liker å bruke hodet sitt så nye eiere må tilrettelegge for dette for å unngå kjedsomhet. Indy har også et ganske sterkt gjeterinnstinkt, spesiellt når det gjlder mennesker og andre hunder. Dette kan skape en del stress. Han kan derfor ikke bo i byen, men heller i rolige omgivelser. Vi kan gi mer råd om dette til aktuellt hjem.

Indy har en ganske lav terskel for stress og trenger noen som kan lese hundes signaler og se når det er på tide å roe han ned eller ta han ut av ulike situasjoner. Han er ingen førstegangs hund. Han har begynt å vise noe utfordrende adferd når han kommer opp i stress. Vi kan gi mer informasjon om dette til aktuelle hjem.

Indy kommer over ens med andre hunder om kjemien stemer, men han vokter på mat og gjenstander rundt andre hunder og vil derfor være eneste firebente i hjemmet sitt.

Han vil bli en fantastisk partner i det rette hjemmet.

Kontakt omplassering@fod.no for søknadsskjema, merk emnefeltet med hundens navn.

Click here to add your own text