Om Jakob

Jakob er en presa canario født 2009.

Kan bo med barn: Jakob er snill med både voksne og barn.

Kan bo med hund: han er ikke omgjengelig med andre hunder.

Kan bo med katt: nei

Beskrivelse: Jakob er like stor som han er god. På gården er han vår kontorhund, og har stadig besøk av både voksne og barn som han tar godt imot. Jacob er glad i å ta livet med ro, men blir gjerne med på tur eller ut for å spille ball el. Jakob er veldig selskapssyk og vil helst være med hele tiden. Han er veldig glad i å sitte inntil og få kos.

Med sine over 50 kg er han sterk som en bjørn og trenger å komme til noen som er sterke nok til å holde han igjen om det trengs. Noen ganger kan han bli litt sinna på andre hunder. Jakob kan også være litt værsyk, så er det kaldt eller vått kvier han seg litt for å gå ut.

Inne så er han en mester på å ødelegge lekene sine. Han elsker å sitte i møbler, og prøver stadig å passe inn i stoler som egentlig er for små til han (noen ganger tar han også en tur opp på bord ol.). Han vet nok ikke helt hvor stor han er.

Jakob har hatt prostataproblemer og er derfor kjemisk kastrert. Han er en eldre herremann og tidvis litt stiv i kroppen. Her hos oss får han jevnlig kiropraktikk. Han er veldig flink hos veterinær og ved annen behandling.

Vi søker: Jakob ønsker seg et landlig hjem, helst hos noen som har høye gjerder så han kan henge ute i hagen. Han skal skjermes for nær kontakt med andre hunder og kan derfor ikke bo i et område der det er daglige passseringsituasjoner. Selv om Jakob er barnevennlig er det å foretrekke at evt. barn er rolige, og at det ikke er mye støy og ofte besøk av mange mennesker om gangen i hans nye hjem. Noen ganger blir det litt mye for Jakob og han blir da litt ukomfortabel. Han ønsker seg en god og rolig seniortilværelse med masse selskap.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.