Mitt navn er Jazz og jeg er født 01.10.2011 pusedame med verdens største kosehjerte.

Jeg er litt vaggende og ustø av en gammel skade i ryggen, og er ikke lengre så glad i fart og spenning, men det hender at jeg i blant leker litt med min bestevenn Mozart.

Vi har vært sammen hele tiden, helt siden vi kom til Norge fra Spania. Vi er veldig glad i å være sammen, og kan vaske hverandre i sofakroken sammen med fosterforeldrene våre, men vi kan også lekesloss, jage hverandre og krangle litt når vi ikke har bedre til å finne på.

Selv om jeg har en gammel skade og er litt skjev, så har jeg fått full utredning og behandling og alt er i orden ellers. Det beste jeg vet i hele verden er å ligge i armkroken til fostermor, og det tok ikke mange dagene i nytt fosterhjem før jeg fant ut at jeg aller helst vil få kos hele dagen hvis jeg kan.

Nest best etter kos er våtfor og godbiter. Jeg maser gjerne og mjauer så fort jeg få mistanke om at det er mat på gang. Jeg mjauer også bestemt og strekker ut labben til fostermor for å få kos som den dronningen jeg er.

Jeg er en sart sjel som lett kan skvette til av høye lyder, så jeg tror ikke de minste barn eller andre dyr helt er tingen for meg, men jeg blir veldig glad i og knyttet til mennesker (bare de vil gi meg kos).

Jeg er vaksinert, kastrert og chippet. Send mail til kattehuset@fod.no om du har lyst til å hilse på meg.