Om Jesper og Hjalmar

Jesper er en blanding av av irsk setter, engelsk setter og retriever født 2010.
Hjalmar er en cocker spaniel født 2013.
I hovedsak ønsker vi et hjem som kan ta begge to, da de er veldig avhengige av hverandre.

Kan bo med barn: de er begge to trygge og glade i møte med både voksne og barn.

Kan bo med hund: Jesper og Hjalmar vil aller helst vil fortsette å bo sammen. Jesper kan reagere på noen andre hanner, da han tidligere har blitt angrepet. Han reagerer kun negativt om andre først gjør utfall mot han eller om det er store hannhunder . Han leker svært bra med flere hannhunder og har tre faste han ofte møter.

Kan bo med katt: de er ikke vant til katt og reagerer på katt.

Personlighet: eier beskriver Jesper som en flott, glad, snill og kjærlig hund. Han er i svært god form selv om han er en voksen kar. De har tidligere hatt han med på hundekurs, og han er omgjengelig og grei å ha med å gjøre. Han er verdens beste storebror for cocker spanielen Hjalmar.

Hjalmar beskrives som en godgutt, svært kosete og glad. Omgjengelig og grei med det aller meste. Han har bodd sammen med Jesper siden han var en liten valp, og lært alt han kan fra Jesper.

De er begge to vant til å være noe alene hjemme. De har ingen gjenstander de reagerer negativt på. Kun Hjalmar som er litt skeptisk til støvsugeren og at begge to er litt redde for fyrverkeri. De er vant til å kjøre bil. Kan signaler som sitt, ligg og bli.

Fremstår som friske. Jesper er kjemisk kastrert.

Befinner seg i Oslo.

Kontakt: omplassering@fod.no og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby Jesper og Hjalmar!