Mitt navn er Jimi, født 08.05.19, og jeg kommer fra Sørum. Jeg har bodd ute i en bod i en periode sammen med søsknene mine Eira, Freya, Luna og Frida pluss mamma Gaia. Heldigvis hadde vi et veldig snilt eldre ektepar som passet på oss, men nå har vi blitt litt mer urbane og bor i en leilighet på Sofienberg.

Jeg er en spretten og morsom liten type som ofte finner på litt sprell. Jeg synes det er veldig gøy å løfte vekk sluket på badet slik at jeg kan titte nedi. Det er veldig spennende spesielt etter at matmor at dusja for da er det masse skum nedi der. Dusjforhenget er også ganske gøy å leke med.

Jeg synes at dere mennesker er veldig rare og har brukt lang tid på å bli kjent med matmor. Men jeg gjør framskritt hver uke og nå får matmor lov til å klø meg på bitte litt på ryggen. Jeg er veldig glad i snacks så hvis det blir servert rekeost på en pekefinger takker jeg ikke nei til det. Men jeg trenger god tid og tålmodighet.

Er veldig glad i lek og pleier å leke med alle søsknene mine, terger mamma litt i blant også. Det er spesielt morsomt å leke med halen hennes. Er en kul kar som er verdt å bli kjent med. Jeg er vaksinert, chippet og har fått ormekur. Send mail til kattehuset@fod.no om du har lyst til å hilse på meg!

Puseklem fra Jimi