Om Loke

Loke er en flott grå elghund gutt født 2017.

Loke er en kjærlig kar som knytter seg sterkt til sine mennesker. Han er skeptisk i starten og trenger derfor litt tid til å føle seg trygg på nye mennesker. Man må derfor være klar for flere besøk for å bli kjent før eventuell adopsjon. Med venner er han veldig kosete og kontaktsøkende.

Loke viser sterkt resursforsvar, dette vil si at han vokter ting han føler har høy verdi som mat og leker. Han vil derfor bo med voksne folk som forstår hundespråk godt, vi ser etter et hjem uten barn og andre dyr. Han kan ha noen faste hundevenner ute på tur men inne vil han være eneste firebente. Ukjente hunder vil han reagere på.

Vi ser etter et landlig hjem i rolige omgivelser. Loke er vant til å bo på landet og vil ikke takle å bo i byen eller i områder med tette passeringer av mennesker og hunder.

Loke er vant til å være hjemme en arbeidsdag og takler dette helt fint. Han er også vant til å kjøre bil og elsker lange turer i skog og mark. Veldig matmotivert og liker å trene, liker spesiellt å bruke nesen.

Konakt: send mail til omplassering@fod.no for søknadsskjema, merk emnefeltet med hundens navn.