Om Lucas

Lucas er en blanding av golden retriever og puddel født 2012.

Beskrivelse: Eier beskriver Lucas som en veldig snill og rolig hund så lenge han er i kjente omgivelser med folk han er trygg på. Han er kosete og avslappet inne, maser sjeldent på at noe skal skje.

Lucas er usikker på fremmede folk, særlig barn. Kan reagere med å utagere, men når han først har fått hilse går det seg for det meste fort til. Kan også utagere med andre hunder på tur, men etter hilsing går han godt overens med de fleste. Eier har i samarbeid med atferdskonsulent jobbet med dette og ser god effekt av riktig trening. Det er noe som må jobbes med jevnt og trutt, og eier har pga endret livssituasjon ikke lenger kapasitet til å gi han den treningen og oppmerksomheten han trenger.

Lucas ønsker seg et hjem uten andre firbeinte eller barn. Han trenger stabilitet og trygghet og vil trives best i rolige omgivelser. Han er redd for å gå trapper. Lucas er ikke vant til å være alene en arbeidsdag og trenger lang og gradvis alenetrening på nye plasser.

Lucas er fulgt opp av veterinær – vaksinert og forsikret. Han har noe forkalkninger i korsrygg og går på smertestillende. Han fungerer stort sett bra.

Befinner seg i Oslo.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.