Om Ludvig

Ludvig er en jack russel terrier født 2012.

Kan bo med barn: nei

Kan bo med annen hund: Ludvig bor her på gården med en annen hannhund. Han kan bo med annen hund om kjemien dem i mellom stemmer.

Kan bo med katt: uvisst.

Beskrivelse: Ludvig er en livlig liten kar. Han elsker å gjøre triks og være på agilitybanen. Han er veldig godbitmotivert og elsker å bli med på alt og få med seg alt som skjer. Det er mye fart i han, og selv med korte bein klarer Ludvig lange turer. På gården står Ludvig sammen med kompisen sin Wiggo og de er gode venner. De større hundene på gården bjeffer han mot.

Ludvig har ressursforsvar på mat og litt lav terskel for å bite om han blir kost og tatt på uten at han får styre dette selv. Ludvig skal derfor ikke omgås barn. Han trenger god tid til å bli kjent med nye før han er komfortabel med generell håndtering. Ved veterinærbesøk ol. må han sederes for sjekk. Generelt skal man kjenne Ludvig godt før man kan ta så mye på han. Bruker man tid med han og aksepterer hans grenser så tar det likevel ikke lang tid før han kommer hoppende opp på fanget. Ludvig elsker oppmerksomhet.

Ludvig er nylig kjemisk kastrert. Han er frisk og ved god helse.

Vi søker: Ludvig ønsker seg et godt og stabilt hjem hos voksne som har lyst til å bruke masse til på å aktivisere han. Interesserte må belage seg på å legge inn tid til å bli kjent med han på FOD gården før evt. prøveadopsjon.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.