Om Martin

Martin er en blanding av tibetansk spaniel og pomeranian født 2015.

På sitt beste viser Martin stor glede – hopper opp på fang og renslikker deg i ansiktet. Han elsker oppmerksomhet og viser stor iver når vi snakker til han med litt lys stemme. Martin elsker å gå på tur og gjør det meste for en godbit. Dessverre hadde Martin en tøff start på livet og måtte skifte hjem mange ganger. Martin trenger derfor litt tid på å få tillit til nye mennesker og lang tid på å slå seg til ro i nytt hjem. Han trenger noen som er hjemmeværende/kan ha han med seg.

Martin er ukomfortabel med håndtering som børsting, kloklipp og sjekk av tenner. Dette øves på gradvis. Han har vist ressursforsvar på seng og møbler og bitt i denne forbindelse. Han har også bitt når mennesker har tatt hånden bort til han for å hilse. Vi søker et hjem uten barn, der Martin får ligge i fred når han ønsker å hvile og hos eiere som har forståelse for at Martin trenger å trekke seg tilbake innimellom og hilser når han selv vil.

Martin varsler på lyder og vil trives best i et rolig strøk. Han trives ikke i leilighet. Martin har ikke tidligere bodd med annen hund, men er omgjengelig med andre hunder, så med rett match kan han nok bo med annen firbeint.

Ta kontakt på omplassering@fod.no ved interesse. Merk emnefelt med hundens navn.