Om Max

Max er en schæfer født 2016.

Kan bo med barn: Max skal ikke bo med små barn.

Kan bo med hund: om kjemien stemmer med den andre hunden kan Max bo sammen med en tispe.

Kan bo med katt: jager katter ute, men har vært vant med å oppholde seg noe innendørs med kattene til et annet familiemedlem.

Beskrivelse: Max er en lærevillig og oppmerksom gladgutt. Han er veldig glad i tur, og hans favorittaktivitet er bading, da vil han nesten ikke være med hjem igjen. Han er lydig og oppmerksom, og kan basissignaler som sitt, ligg, kom og gi labb. Han er glad i å bruke nesa si, og vil nok ha stor glede av forskjellige typer nesearbeid. Max er vennlig mot fremmede mennesker, og glad i folk, men kan være usikker i noen situasjoner der han har knurret på nåværende eier.  Bla kan det å få på båndet utløse denne reaksjonen. Som liten ble han sittende fast i en trapp og nesten kvalt av halsbåndet, så det er mulig at denne episoden har utløst noe av usikkerheten. Det er viktig at nye eiere har noe erfaring med belønningsbasert trening fra tidligere, og kan tilby Max mye trygghet, og gradvis jobbe med den håndteringen han synes er skummelt.

Max er sosial med tisper, ikke med hannhunder. Kan trekke litt i båndet når han møter andre hunder på tur, men passeringer går greit.

Max er vant til å kjøre bil og vant med å være alene en arbeidsdag. Han er redd fyrverkeri, ellers er det ikke kjente gjenstander Max reagerer negativt på.

Max har ingen kjente sykdommer, er fulgt opp av veterinær og forsikret.

Han befinner seg i Oslo.

Kan du tilby Max et godt og kjærlig hjem med mye aktivitet og hjernetrim?

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.